Робер Пирес на 41 - припомнете си седемте му най-добри гола

снимка: Guliver/Getty Images

В рубриката "Незабравимите голове", Sporta.bg цели да ви припомни някои от най-забележителните попадения в историята на играта.

Футболът не случайно е определян за най-красивия спорт в света, тъй като чисто технически предразполага за атрактивни изпълнения от всякакъв тип.

През годините сме се нагледали на стотици шедьоври, изпълнени от всепризнати майстори на играта, като би било хубаво да си припомним някои от тях.

Днес се навършват точно 41 години от рождението на един от най-талантливите френски футболисти за последните две десетилетия - Робер Пирес.

Част от легендарния отбор на Арсенал, спечелил си прозвището "непобедимите", Пирес е също така световен и европейски шампион с родината си Франция.

За Арсенал креативният халф игра в периода между 2000 и 2006 година, като и до днес повечето фенове на "топчиите" трудно могат да забравят великолепните му изпълнения на терена, отличаващи се с финес и много грация.

През тази година Робер Пирес поднови кариерата си и подписа с индийския Гоа, а навръх неговия 41-и рожден ден, ние ще ви припомним и седем от най-добрите му попадения с екипа на Арсенал.