Резил! България ще е гост на домашното Световно, 3800 поляци ни унижават

Солидна подкрепа ще получат полските волейболни национали по време на последния си мач от груповата фаза на световното първенство във Варна. Световните шампиони ще се изправят срещу България в решаващ  сблъсък за крайното класиране в група D утре от 20:30 часа в зала "Конгресна" на ДКС. Феновете на "Дружина полска" са се подготвили да вгорчат живота на българските национали. Те ще създадат уютна атмосфера на своите и ще ги накарат да се почувстват като домакини за сметка на нашите "лъвове". 

Причината е, че полските привърженици са изкупили 3200 билета за сблъсъка с България. Капацитетът на залата в морската столица е 5000 места, което означава, че българите, които ще дерат гърла за селекцията на Пламен Константинов ще бъдат едва 1800 в най-добрия случай. Гостите, които всъщност ще са домакини, са изкупили ценните хартийки онлайн още преди месеци, докато българските фенове са проспали възможностите си. 

Поляците са се въоръжили с всички необходими аксесоари, за да докажат, че не напразно са една от най-добрите волейболни публики. 

Снощи Иран разби с 3-0 гейма Иран и води убедително в потока, а България е втора. Загуба от Полша довечера от 20;30 часа обаче ще ни върне на третата позиция, защото Иран има лек ребус срещу Финландия.

Доста срамната ситуация да се чувстваме като гости насред Варна и то на домашно Световно първенство е показателна за примиренческия ни манталитет и липсата на вяра в нашия отбор. Дано момчетата от отбора се мобилизират и да направят, така че полските фенове да си скубят косите след мача.