Рейнджърс бистри схема да върне Бербо на терена

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов вече е на 36 години, но на няколко пъти заяви, че отново иска да играе. Бербо търси отбор, в който да възобнови кариерата си, но така и не го намира за сега. Изданието "HITC" написа, че това може да се случи. Според медията шотландският гранд Рейнджърс има план как да се съживи изцяло и да стане конкурентен на Селтик за титлата.

Според тях мениджърът Мартин Йол може да помогне за това. "Той е една отминала реликва, но със "SkyBet" зад гърба си изглежда още апетитна хапка", пише изданието. Ако Йол подпише договор с Рейнджърс, той ще успее да привлече българския нападател досталесно. Бербо стъпва на всеки стадион с огромно самочувствие и съответно, за да играе там иска много пари. От Рейнджърс са наясно, че не могат да му ги дадат, но пък са убедени, че Йол може да се разбере с Бербо.

Двамата са работили и преди в Тотнъм. Обичам този човек", каза преди време Бербо за Йол.

Бербо не е ритал от почти година, след като напусна ПАОК. Но в Шотландия не са притеснени от това, тъй като смятат, че почивката няма да се отрази на стила му на игра. "HITC" сравни Бербатов със Златан Ибрахимович. Според тях двамата имат още много да дават за този спорт и Ибра го доказва.