Реномето на Бербатов тотално потъна в Бяло море - вижте в каква антикласация попадна Митко

снимка: paokfc.gr

Димитър Бербатов в ПАОК е бледа сянка на това, което показваше в предишните си клубове. Митко кара сезон в Гърция, който е изпъстрен със слаби игри, скандали и контузии.

Благоевградчанинът бе посрещнат като древногръцки бог в Солун, но постепенно реномето му почна да потъва в Бяло море, което мие тузарските къщи на първи ред в квартал "Тумба" в чиито предели се намира едноименният стаион на "черно-белия" гранд.

Поредната антикласация, в която Бербо е сред лидерите е налице. Авторитетният сайт "sport24.gr" пусна анкета за това кой играч е тоталното разочарование в Гърция през настоящия сезон. Питането събра повече от 12000 отговора само за 4 часа.

До този момент Митко е твърдо на второто място с 20% от вота на феновете. За негово щастие халфът на Панатинайкос Микаел Есиен е още по-трагичен в представянето си и е бетониран на първата позиция с 59%.

В негативната класация намират място още съотборникът на Бербо в ПАОК Робин Олсен, който бе пратен под наем в Копенхаген, както и голаджията на Олимпиакос Алфред Финбогасон.

Нападателят на ПАОК Димитър Бербатов получи нов удар по реномето си. Българинът бе включен в анкета за най-лошите попълнения за сезона в гръцкото първенство. Инициативата на "sport24.gr" събра повече от 9000 вота само за няколко часа. До този момент Митко е твърдо на второто място с 20% от вота на феновете. За негово щастие халфът на "Панатинайкос" Микаел Есиен е още по-трагичен в представянето си и е бетониран на първата позиция с 59%. В негативната класация личат имената на съотборника на Бербо в ПАОК Робин Олсен, който бе пратен под наем в "Копенхаген", както и голаджията на "Олимпиакос" Алфред Финбогасон. Прочети още на: http://www.gol.bg/bulgari-v-chujbina/2016-04-19/narediha-berbatov-sred-nay-tragichnite-v-gartsiya