Регекампф не е достатъчен на Стяуа, искат и звездата на Литекс

снимка: БТА/AP

Отборът на Стяуа има жеалние да привлече звездата на Литекс Данило Асприля. По-рано тази седмица румънският гранд преговаря с треньора на "оранжевите" Лауренциу Регенкампф и в крайна сметка го привлече, а поредната им цел е именно Асприля.

От румънския клуб още не са изпратили официална оферта за играча, а медиите в страната го оценяват на 1,5 милиона евро.

"Данило е страхотен играч. Той е уникален нападател. Но всичко зависи от това дали Джиджи Бекали ще се съгласи да плати исканата за него сума от Литекс", сподели мениджър, близък и до двата отбора.
 
През лятото имаше оферти за нападателя от чужбина, но до сделка не се стигна, тъй като не беше предложена достатъчна сума пари. 
Днес пък самият Регекампф даде интервю в Румъния, разказвайки какво го е накарало да напусне България и Литекс.
"Бях в добри отношения с хората в Литекс. Те се отнасяха много добре с мен, но в живота се случват неща, за които знаеш, че е по-добре да се случат. Затова не искам да говоря повече по тази тема и за България”, каза 40-годишният специалист .

"Липсваше ми семейството, затова се върнах в Румъния. Обичам Стяуа, това е моят дом и затова ще работя тук и ще давам всичко от себе си всеки ден. Искам да сме шампиони и да изпреварим Астра", сподели още вече бившият треньор на ловчанлии.