Реал не си поплюва: Отнеха абонаментните карти на 357 фена заради предателство

След загубата на Реал от Барса се разрази скандал, защото внимателни прегледи на видеа и снимки доказа, че доста фенове на каталунците са се настанили на седалки, които би трябвало да са притежание на привърженици на "кралете". 

Това ядоса много ръководството на клуба и то предприе разследване. Медиите на Иберийския полуостров вече оповестяват първоначалните резултати и мерките, които "белия балет" взима. А те са крути.

Реал Мадрид е отнел абонаментните карти на точно 357 души, които са си позволили да шмекеруват на гърба на "кралския" клуб.

Въпросните 357 човека са закупили максималния позволен брой билети към своите карти и след това ги препродали на привърженици на Барса на по-високи цени. Бурната радост в някои сектори на Реал Мадрид при победното попадение на Лионел Меси накара тези хора да излязат "на светло" и да се радват заедно с аржентинеца сред морето от "бели" запалянковци.

Имаше дори фенове на Барса, които се бяха облекли с фланелки на Реал, но не издържаха и скочиха да аплодират Бълхата.

Виновниците обаче повече няма да могат да гледат мачове на Реал този сезон, а още над 1000 члена се разследват все още, за да се предотврати повторно случаят. Ако се докаже,ч е и те са в "кюпа" на търгашите ги чака същата съдба.

Смята се, че има повече от 2000 абонаментни карти, притежавани от хора,  които изобщо не посещават мачовете на Реал, а вместо това препродават билетите си за много по-висока цена.