Реал Мадрид кацна в София! (снимки)

галерия:

снимка: БТА

Европейският клубен шампион Реал Мадрид вече е в София, след като точно в 13:15 часа чартарният полет на "кралския клуб" кацна на терминал 2 на летище "София".

Испанският гигант е в България за гостуването си в Шампионска лига срещу Лудогорец в мач от втория кръг на груповата фаза на турнира. Това е първа визита на тима от 35 години насам, когато "белите" играха срещу Левски.

Мерките за сигурност на летището са огромни, като фенове и журналисти са на оградата на терминал 2 по изричното настояване на ръководството на Реал Мадрид. Отборът се пази от десетки представители на полицията, както и от агенти на НСО.

Футболистите на Карло Анчелоти минаха през чек-ина на терминал 2 към 13:31, като първи към червения автобус на Реал Мадрид се насочи Икер Касияс, последван от Рафаел Варан. И двамата помахаха на феновете, които се бяха накачили на оградата на летището.

Кристиано Роналдо изглеждаше дълбоко замислен, като не поздрави феновете, докато се качваше в автобуса, но след това помаха през прозореца. Същото сториха и голяма част от звездите на тима, а Касияс, Рамос, Роналдо, Иско и Марсело бяха посрещнати с най-шумни викове.

Карло Анчелоти излезе от летището с цигара в ръка, като шофьорът на автобуса изчака чинно, докато италианският спец не се качи в автобуса. Цялата операция на летището премина под сериозното присъствие на полиция и агенти на НСО.

Към 13:39 часа автобусът с щаба на Реал Мадрид се отправи към хотел "Хилътън", където отсяда европейския шампион. Довечера е официалната тренировка на тима преди двубоя срещу Лудогорец.

Около 14:00 часа "кралете" акостираха в хотела, където също имаше засилена охрана и феновете бяха отделени на повече от 20 метра от входа на "Хилтън".

Снимки вижте в нашата ГАЛЕРИЯ!

Всичко за двубоя Лудогорец - Реал Мадрид можете да видите на ТОЗИ ЛИНК