Разликата между Роси и Славиша е огромна

Крилото на Левски - Жерсон Кабрал обяви, че намира сериозни разлики между бившия треньор на "сините" - Делио Роси и настоящият такъв - Славиша Стоянович. Техничарят допълни, че все още е прекалено рано от клуба да се афишират амбиции за шампионската титла.

"Чувствам се добре. Започнах добре сезона, а головете ми дадоха допълнителна увереност. В момента наистина се чувствам много добре".

"Ние имаме нов треньор, който много ясно дефинира своите изисквания към нас. Нормално е всеки специалист да има своята философия и визия за футбола. Смятам, че между стария и новия треньор има сериозни разлики. Той трябва да свикне с нас, а и ние с него. Вече имах възможност да кажа, че прави впечатление на отличен треньор", продължи Жерсон Кабрал пред колегите Дарик радио.

"Трябва бързо да се адаптираме към новия треньор. Много е рано да правим закани, че ще ставаме шампиони или други подобни неща. Сигурен съм, че с течение на сезона ще ставаме по-добри. Все още не е затворил трансферния прозорец, така че може да се появяват и нови футболисти, а може и някои да си тръгнат. Така че е много рано да се коментират подобни неща", добави холандецът.