Разкриха се! Мис национален отбор ще топли постелите на наш национал в Израел (СНИМКИ)

Светска двойка, която определено ще взриви родния хайлайф. Такава изплува на хоризонта.

Напусналият Левски по собствено желание Георги Костадинов, който осъществи трансфер в Макаби (Хайфа), отлетя вчера за Израел. Футболистът от Царево обаче не се качи на аероплана сам, а в нежната компания на уникална сексбомба.

Халфът с прякор Мечката има нова ослепителна приятелка - надарената гърла до национала е известната хубавица Радост Тодорова, която представи успешно България в престижния конкурс "Мис Вселена" през 2015 година. Чаровницата от Враца дълго време беше Мис Национален отбор по футбол и ето, че в крайна сметка гаджето й е точно от държавния тим.

Тодорова е известна и с това, че е доста устата и взима отношение по-най различни обществени въпроси. Прави го интелигентно и вади силни доводи, което е нещо малко очаквано от минаваща за сексбомба дама. 

Радост не издържа и сама се похвали за връзката си с Костадинов. Преди полета към Израел Тодорова публикува техни общи снимки, добавяйки сърце. От фотосите стана ясно, че миската е взела в Израел и кученцето си. По-късно тя показа кадър с домашния си любимец и от хотела в Хайфа с текст: "Две щастливи Джойчета в Рая".