Разкриха как кака Никол влияе на формата на Гришо (СНИМКИ)

галерия:

В САЩ направиха интересен анализ, според който Никол Шерцингер е причината за силната игра на Григор Димитров в последно време.

Двамата разкриха връзката си по време на престоя им в Австралия, след като се целунаха по време на разходка, което моментално бе уловено от местните папараци.

"Григор е с нов треньор в лицето на Франко Давин, който помогна на Хуан Мартин дел Потро да спечели US Open през 2009 г. Българинът започна силно сезона и може да се надява на успешна година, в която да покаже и че е силен психически. Той спечели по сет срещу Федерер и стигна финал в Сидни, но би трябвало да е разочарован, защото трябваше да го спечели. Нека не забравяме какво може Димитров. Той е способен на всякакви трикови удари."

"В играта му има всичко - прекрасен сервис, гъвкавостта на Джокович, прецизен контакт с топката като Федерер и способността на Вавринка да печели точки с удари и от двете страни. Димитров може да нарани и най-добрите и го е доказвал с победи срещу Джокович, Мъри и Вавринка", са думите на анализаторите в Америка.

4153512

4153513