Райън Гигс: Ливърпул ще грабне няколко титли поред във Висшата лига

снимка: БТА/AP

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е на мнение, че големият враг на "червените дяволи" Ливърпул може да спечели няколко титли една след друга. "Ливърпул се включи в борбата за титлата този сезон. В Юнайтед винаги съм се чудил кога ще дойде тяхната първа титла във Висшата лига заради историята на клуба. Но ако го стори, Ливърпул може да спечели няколко титли", сподели Гигс пред Telegraph.

"По мое мнение в наши дни е по-трудно даден клуб да доминира като Юнайтед през 90-те години и първото десетилетия на този век. Но Ливърпул няма да иска само една титлата, те ще търсят повече от това."

"За тях е видимо, че Джерард го няма, в отбора им сега няма голяма звезда. Филипе Коутиньо е талант, а Джордан Хендерсън се справя добре като капитан. Изглежда отдаден и добър професионалист."

"Напускането на Джерард накара другите да запълнят празнината и понякога това е добре за клуба, защото фокусът вече не се насочва само към една личност." "До голяма степен в Юнайтед беше същото през 2005 година, когато напусна Рой Кийн. Дълго време той играеше за двама и когато си тръгна, другите трябваше да запълват оставената празнина", допълни Гигс.