Рапъри и танцьори подават ръка на Левски за 15-ти февруари

снимка: facebook/ Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП)

Сериозна подкрепа получи Левски в опита си да организира истинско шоу на 15-ти февруари в Армеец Арена, съобщи сайтът на баскетболен клуб Левски.

Рап изпълнителите Тодор Ненов-Камората, Alex P и Бате Сашо подадоха ръка на Левски и готвят страхотни изпълнения по време на събитието. И тримата без никакви уговорки казаха "Да" на каузата и се включват в нея.

За да бъде спектакълът още по-атрактивен, балетът, който преди време подгряваше мачовете на баскетболния отбор - VS Dance - също обяви своето участие, за да помогне на инициативата. Виктория Димитрова-Голди и нейния екип ще танцуват на терена в Армеец Арена, като красивото лице на събитието.

Както вече стана ясно, музикалната легенда Богдана Карадочева ще пристигне специално за случая в България, за да изпълни официалния химн на футболния Левски, с което ще се даде старт на шоуто.

Баскетболният и футболният клуб се събират заедно, за да съберат пари за оцеляването на мъжкия баскетболен тим. Събитието на 15-ти февруари е от 15:00 часа, а билетите - всички с цена от 10 лева - вече са в продажба в мрежата на TicketPro, на касите на Армеец Арена, на "Тодорини кукли" и "Тодор Александров". Те ще се продават и в петък, от 18 часа в зала "Универсиада", когато Левски приема Берое във важен мач от НБЛ.