Рамос попадна в групата на Левски

снимка: levski.bg

Очаквано Мирослав Иванов отпадна от групата на Левски за дербито с ЦСКА. Причината е контузията, която халфът получи по време на мача със Славия. Освен него аут е Пламен Илиев, който счупи пръст по време на тренировка на националния отбор, както и Пламен Димов, който е наказан.

Всички останали играчи ще бъдат на разположение на наставника на "сините" Антони Здравков, като в това число попада и лекувалият лека травма Дъстли Мулдер.

Специалистът поясни, че в групата ще попадне и най-новото попълнение на "сините" Кристовао Рамос, но призна, че португалецът не е готов да изкара дори цяло полувреме.

"Единствено Мирослав Иванов продължава да има проблеми. Всички останали играчи, които са здрави, са в групата за мача. Знаем с кои футболисти ще започнем, титулярният състав е ясен. Кристовао Рамос не е готов да играе дори едно полувреме. Той не е играл дълго време, а и не е тренирал достатъчно", заяви Антони Здравков след петъчната тренировка на Левски.

Ето и групата на "сините" за мача с ЦСКА:

Горан Блажевич, Михаил Иванов, Дъстли Мулдер, Пламен Крумов, Орлин Старокин, Аймен Белаид, Павел Чмовш, Рикардо Нунеш, Пламен Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Владимир Гаджев, Рафаел Бастос, Борислав Цонев, Валери Божинов, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре и Кристовао Рамос.

Двубоят между Левски и ЦСКА е в събота, 8 март, от 16:15 часа на Националния стадион "Васил Левски"