Първо в Sporta.bg! Стоичков вечеря в Истанбул с легенда на Реал М (ФОТОФАКТ)

Христо Стоичков се е заел със задача да намери качествени нови попълнения за ЦСКА-София, видя Sporta.bg. Както е известно - Камата има акции в клуба, а наскоро спомогна да бъде продаден Антон Недялков в Далас за сериозна сума. Сега май идва време за входящи трансфери. Обратното едва ли ще е по-вкуса на феновете, които и без това са бесни на Ицо и Гриша Ганчев, че лишиха отбора от най-силния защитник.

За воаяжа на Стоичков в Турция разкри агентът Николай Жейнов. Той от няколко дни е в Истанбул, а тази вечер пусна снимка от елитен ресторант в мегаполиса. На масата до него са Христо Стоичков и друга легенда на световния футбол - Джон Тошак. Уелсецът е бивш играч на Ливърпул и треньор на два пъти на Реал Мадрид. Да, точно така - Ицо е забравил за неприязънта си към "белия балет" и споделя трапеза с човек, който има място в историята на мадридчани, какъвто е Тошак.

На вечерята присъства и мъжът на Мика Стоичкова - Айкут. Шуменският бизнесмен явно се явява домакин, защото не са тайна интересите му към проекти в Турция и често се задържа в Истанбул. 

Единствената загадка е кой е заснел фотоса. Има голяма вероятност това са е самата Мика Стоичкова, която въпреки ангажиментите си по отглеждането на малката си щерка, често напуска Маями и пътува по света.

26907427_1814741075243436_1921877187087639244_n.jpg