Пуснаха в продажба билетите за двубоите между Рони О‘Съливан и Марк Селби

4155342Днес стартира продажбата на билети за голямото снукър събитие в Пловдив.

На 1 октомври петкратния световен шампион Рони О‘Съливан ще се изправи срещу световния номер 1 Марк Селби в зала „Колодрума“.

Световните снукър звезди ще стъпят за първи път в Пловдив, където ги очакват много фенове.

Преди няколко дена бяха пуснати в продажба и билетите за събитието в София, което ще бъде ден по-рано – на 30 септември в зала „Универсиада“

Цените на билетите са между 40 и 150 лева. Пропуски за двете събития може да закупите от сайта и партньорската мрежа на Eventim.

Двубоите ще бъдат част от новите серии Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар.

Новият формат Eleven 30 е много атрактивен и динамичен, и се очаква с огромен интерес от всички снукър фенове. Рони О‘Съливан и Джъд Тръмп ще открият първите двубоите от сериите с поредица мачове в началото на юни. В България обаче Ракетата за първи път ще се изправи срещу Марк Селби в този формат.

Интересното е, че Рони е смятан за най-бързия играч в света на снукъра, който държи рекорда за най-бърз максимален брейк за 5 минути и 20 секунди. От друга страна Марк Селби е известен с по-малко атрактивния си стил, но пък безупречен при изграждането на брейкове с по-малко рискове.