ПСЖ пуска въдицата за Мбапе, иска Галактикос

ПСЖ хвърля всички сили да привлече най-горещия френски талант Килиан Мбапе и така да го събере с най-скъпия трансфер в историята - Неймар, пише "AS". Парижани явно се опитват да повторят проекта "Лос Галактикос", който сформира Реал (Мадрид) преди около десетилетие. Монако иска 180 милиона евро за своята звезда, а от ПСЖ са готови на истинска лудост, за да пръснат още пари, след като привлякоха Неймар от Барселона за умопомрачителните 222 милиона евро.

Най-големият проблем пред парижани е нарушаването на финансовия феърплей. Те почти сигурно няма да се вместят в него дори с трансфера на Неймар, а сега желаят да добавят и Мбапе. Единственият възможен начин да се измъкнат от сложната ситуация е да покажат изходната врата на много играчи. Гжегож Криховяк, Хесе и Серж Орие почти сигурно ще напуснт "Парк де Пренс", но за да вземат Мбапе, от ПСЖ са принудени да принесат в жертва един измежду Ди Мария и Дракслер.

И двамата състезатели се представят брилянтно, откакто акостираха в Париж и бързо се превърнаха в любимци на феновете. Явно обаче собственикът Насер ап-Хелаифи ще лудне още повече на трансферния пазар и няма да се церемони да зачеркне дори изявени фигури като Ди Мария и Дракслер.