ПСЖ нае 2 етажа от Хилтън - един за боса и един за отбора! Домусчиев на соаре с Ал-Келайфи

Босът на ПСЖ - мултимилиардерът Насер Ал-Келайфи запази цял етаж от столичния хотел "Хилтън" само за себе си. Катарският бизнесмен, чиито компании се оценяват на 130 милиарда евро, доведе лично тима в София за гостуването на Лудогорец в Група "А" на Шампионската лига. Мачът е тази вечер от 21:45 часа на националния стадион.

Още един етаж в "Хилтън" беше резервиран само за отбора. Пиле не може да прехвръкне в хотела. Готвач и 50 души антураж чакаха звездите на ПСЖ в "Хилтън", като следобедната им закуска ги посрещна сервирана. Парижани се возят по софийските улици с клубния автобус, който също пристигна от Франция предварително. Рейсът впечатли посрещачите с лукса и имената на всички играчи, изписани върху стъклата.

ПСЖ беше посрещнат от двайсетина свои фенове и доста повече журналисти. На треньори и играчи обаче беше забранено да говорят пред медиите извън официалната пресконференция. На нея снощи изявления направиха Унай Емери и Тиаго Силва. Ал-Келаифи пък снощи посети "Васил Левски" и изгледа на живо тренировката на ПСЖ.

Богаташът беше в компанията на легендарния голмайстор на Аякс и Барселона Патрик Клуиверт. От това лято холандецът е спортен директор на ПСЖ. Очаква се собствениците на Лудогорец Кирил и Георги Домусчиеви да се срещнат с Насер Ал-Келаифи.

Това ще се случи по време на официалния обяд, който "орлите" организират за гостите си от Франция. Босовете ще обсъдят политиката и бъдещето развитие на клубовете. По всяка вероятност Домусчиеви ще се запознаят детайлно с работата в ПСЖ, за да могат да извлекат необходимия им опит, който да използват в полза на Лудогорец.