Първо в Sporta.bg! Бунт във Верея, "Трейс груп" бави заплати и премии

снимка: SPORTA.BG

Голям скандал тресе хита в шампионата - Верея. Играчите на старозагорчани се разбунтуваха и днес отказаха да тренират. Протестът им е заради неизплатени заплати и премии, разбра Sporta.bg от кухнята на клуба.

Босът на Верея Галин Михайлов от доста време обещава, но така и не превежда заработени вече възнаграждения и бонуси. Ето защо подопечните на Илиан Илиев са взели крути мерки. Те са категорични, че няма да пътуват за гостуването на Витоша (Бистрица) в понеделник и ще загубят срещата служебно. 

За да не се стига до подобни крайности - трябва Галин Михайлов да успокои атмосферата с пачки. Той обаче е зависим от баща си, който е бос на мощната строителна фирма "Трейс Груп". 

По инфо на Sporta.bg засега биг босът на "Трейс Груп" Николай Михайлов (на хартия той няма нищо общо с Верея) е отказал категорично да вади кинти за футбол. "Оправяй се сам както можеш, аз повече пари за футболисти и треньори няма да вадя и да запълвам дупки", обявил е пред сина си Галин таткото Николай.

Така ситуацията в квартал Кольо Ганчево става патова.

Вариантите са 2. При лошия - Верея ще се разпадне и ще изпадне служебно като губи срещите си с по 0:3. Другата, по-добра, опция е все пак Галин Михайлов да съумее да измисли нещо и да потуши бунта.

Припомняме, че подобна случка имаше преди 3 месеца, като и тогава неизплатени заплати бяха в основата на броженията.

Sporta.bg потърси по телефона Галин Михайлов, но към момента не можем да се свържем с него за коментар за скандалните събития във Верея.