Продължава кампанията "100 сърца за ЦСКА"

снимка: fanclub.sectorg.bg

Кампанията "100 сърца за ЦСКА", целяща да помогне на волейболния клуб на "червените", продължава и тази година. Картите отново са с цена от 20лв. и носят отстъпки при закупуването на стоки или използването на услуги от фирмите-партньори.

"В живота не всичко е пари, но те са необходимост, без която и най-простите неща стават трудни. Всички знаем за битката, която Сашо Попов води ежедневно от години, за да намира финансиране за ВК ЦСКА", написаха феновете от фенклуб "Сектор Г".

Той е от хората, които имат кауза и никога не спират да я защитават. Той не може да бъде купен с пари, той не се отказва пред нищо. Неговата кауза е ВК ЦСКА и със своята отдаденост към идеята Сашо Попов може да бъде пример за всички Армейци.

Много от нас си мечтаят във футболния ЦСКА да няма наемници с огромни заплати, готови да избягат при първата трудност, да няма позьори по социалните мрежи, да има повече юноши и хора, които истински носят в сърцето си ЦСКА.

Е, такъв клуб има и това е ВК ЦСКА! Там голобради юноши рамо до рамо с побелели ветерани защитават четирите свещени букви, а треньорите вършат чудеса от храброст. Кой друг, ако не те заслужава нашата подкрепа и помощ???, се казва още в съобщението на феновете.