Прелестна руска репортерка проплака: Марадона ми хвърли 500 долара и почна да ме съблича

Журналистката от Санкт Петербург Екатерина Надолская (на снимката вляво) обвини легендата Диего Марадона в сексуално посегателство. Новината е на kp.ru.

Според девушката легендата опитал да й свали дрехите, когато останали сами в хотелската му стая. Как красавицата се е оказала там, слухове много.

Според едната версия журналистката сама започнала стриптийза, а когато той я помолил да напусне, рускинята вдигнала скандала.

Според друга обаче Марадона започнал да се съблича пред репортерката, която го помолила за интервю и се качила в стаята му след съгласие. Той й подхвърлил 500 долара за кураж.

Катето с микрофон

"Дойде негов асистент, който ми даде 500 долара, после извикаха охраната. Изнесоха ме трима мъже. Даже не успях да си събера нещата.

Полицаите дойдоха по мой сигнал в  8 сутринта. Взех си палтото и напуснах с униформените. никой дори не ми се извини", проплака Екатерина, цитирана от offnews. Тя дала Диего на следствените.

Репортерката се гордее и със селфи до Роналдиньо

56-годишният аржентинец дойде в страната, домакин на световното първенство по футбол, по покана на движение "Русия обича футбола". Той изгледа с бразилеца Роналдо финала за Купата на конфедерациите .

Вчера Марадона разказа за намеренията си да получи руско гражданство. Новината беше потвърдена от вицепремиера Виталий Мутко.