Предложение за брак и Дарт Вейдър взривиха сектор "Г"

галерия:

снимка: Facebook / Фен Клуб Сектор "Г"

Вчерашната победа на ЦСКА над тима на Созопол в турнира за Купата на България бе белязана с няколко красиви момента.

"Червените" се поздравиха с победа с 3:0, която дойде в края на срещата, но все пак зарадваха всичките си привърженици на стадион "Българска армия" и пред телевизорите с класирането си за 1/2-финалите на надпреварата.

Най-върлите фенове, които по традиция са в сектор "Г" спретнаха прекрасна хореография през второто полувреме, която бе на тема "Междузвездни войни".

4151303

През вторите 45 минути на стадиона в "Борисовата градина" имаше и друг интересен момент. Запалянко от агитката на 31-кратните шампиони на България излезе на пистата пред сектор "Г". Той взе един от микрофоните и се обърна към останалите фенове с реторичния въпрос "Има ли армейци?"

Секунди по-късно той покани при себе си и своята любима, за която приключението тепърва започваше. Запалянкото падна на колене и извади отджоба на якето си малка червена кутийка, с която направи предложение пред целия стадион.

4151305

Госпожицата, която бе екипирана с артикули на "армейците" не се поколеба и прие предложението на своя любим, след което двамата бяха изпратени с аплодисменти до местата си.