Пребит сърбин търси спасение на "Герена"

Собственикът на Левски Спас Русев се е заел сам да уреди 12-о ново попълнение на "Герена" това лято. В опит да се борят за титлата "сините" ще привлекат сръбското крило Никола Труич от Войводина (Нови Сад), твърдят колегите от "Дневник". Финансовият благодетел на столичани за пореден път поема нещата в изцяло свои ръце, както го стори с привличането на Габриел Обертан и Жорди Гомес, а също и на старши треньора на тима Делио Роси.

Труич си тръгна от Войводина след грандиозен скандал с феновете и сега е свободен агент. Сръбските фенове се сбиха с играчи на отбора, а футболистът бе един от потърпевшите. Тарторът на агитката го хванал за врата и започнал да го души, а след това Труич бил ударен по главата. Той директно скъса договора си с Войводина и не иска да чуе за оставане в западната ни съседка.

Именно поради тази причина от Левски са готови да го приютят на "Герена". 25-годишното ляво крило няма паспорт от страна, която е членка на ЕС, но това няма да бъде проблем за "сините". Всеки отбор от българското първенство може да картотекира 5 такива футболисти. В момента в Левски се подвизават четири играчи, чиято страна не е в Европейския съюз - Бабатунде Адениджи, Франсис Нар, Милош Цветкович и Жуниор Мапуку. Очаква се "сините" да се разделят с първите двама в най-скоро време.