(ПОТРЕСАВАЩО ВИДЕО) Хулиганки с цици се заклеха: Ще леем кръв на Мондиал 2018

галерия:

След като руските футболни хулигани всяха страх в цял свят с проявите си във Франция и се доказаха като кръвожадни зверове, женската част от агитката на "Сборная" започна подготовка за Мондиал 2018, което ще е на тяхна територия.

4158102

Докато мъжете вилнея из френските улици, страховити руски фенки усилено тренират у дома и с гордост споделят видео записи, на които женски банди се налагат без милост. Момичетата са "нежни" подразделения на фракциите на Спартак (Москва), Зенит, Локомотив (Москва), ЦСКА и други.

4158103

4158101

"Понякога помагаме на момчетата за графитите. Но като цяло функционираме напълно независимо. В социалните мрежи често виждам обиди по наш адрес. В реалния живот обаче всички пазят тишина. Ще намерим и ще накажем всеки, който не си мери приказките", заявява Олга Кузкова, която е на голяма почит в хулиганските среди.

4158105

"Всяка една от нас учи или работи, но не спира да тренира. Някои са истински шампионки", допълва 22-годишната рускиня, която е бивша Мис Премиер Лига на Русия, но бе лишена от титлата заради неонацистките си прояви.

20-годишната Юлия Сергеева пък е част от бандата "Стоманени чудовища". Нея всички я наричат Ева Браун(любовницата на Хитлер).

4158104

"Водим двойнствен живот. Денем посещаваме лекции, работим, държим се като нормалните момичета в социалните мрежи. Но вечерите и уикендите са нашето време. Тогава тренираме и се бием, за да сме готови за Световното първенство", заявява тя.