Португалците масово напускат ЦСКА

Още един от португалците е на път да напусне ЦСКА това лято. След като договорът на Руи Педро не бе продължен и той напусна клуба, а Рубен Пинто вероятно трябва да се върне в Беленензеш, сега и Арсенио Нунеш напира да се завърне в родината си.

Ръка му подава Морейрензе, който е отборът, от който той пристигна в Литекс преди две години, съобщава сайтът "Гимараеш Диджитал". Отборът завърши на 15-о място в последния сезон в португалската Примейра лига и се спаси в последния момент, а сега иска да се подсили в атака. От Морейрензе са се ориентирали към Арсенио, а и той самият не е безразличен към завръщане в Португалия.

Халфът обаче има договор с ЦСКА, откъдето няма да го пуснат да си тръгне без сериозна трансферна сума. Нунеш е един от любимците на ръководството на "червените", след като има 3 гола в 5 мача срещу Левски с фланелките на Литекс и ЦСКА. По същата схема през зимата от "Армията" напираше да си ходи и Густаво Кулма, който бе искан от колумбийския Милионариос.

"Червените" обаче обявиха, че крилото е един от футболистите, около които ще градят бъдещия си проект и не го пуснаха да се върне в родината си, пише "Меридиан Мач".