Портфолиото на ЛеБрон за "Космически забивки 2"

снимка: БТА/AP

ЛеБрон Джеймс може да забива. И не просто да забива, а да го прави така, както никой друг в НБА. Поредното видео от тренировка на Маями Хийт е свидетелство за това.

В навечерието на двубоя срещу Финикс Сънс "горещите" проведоха занимание в тренировъчната база на "слънцата", която завърши с показно защо Краля, първо, трябва все пак да се пробва в конкурса по забивки, и второ, да изгрее в "Космически забивки 2".

След като видеото набързо обиколи света чрез различните социални мрежи, въпросът с неговото участие в подобен филм отново е актуален. В САЩ дори има кампании свързани с желанието "Уорнър" да направят продължени с Краля в състава на "шантавите рисунки".

Проектът за "Космически забивки 2" съществува от няколко години, но все още не е получил зелена светлина. Самият ЛеБрон пък неведнъж е споменавал, че е готов за подобна на Майкъл Джордан роля. Все пак кой не иска да влезе в обувките на Въздушния?

Що се отнася до конкурса по забивки, Джеймс е категоричен, че никога няма да се включи. Тъжно, защото с изпълненията от видеото, което ще видите, при всички положения е кандидат №1 за титлата.

Жалко за феновете, но все пак те ще видят Пол Джордж и Деймиън Лилард в действие, както и действащия шампион Терънс Рос.