Популярни системи за спортни залози в букмейкърските сайтове

снимка: pixabay.com

Ако вече сте изучили основите на спортните залагания достатъчно добре, сега е моментът да се задълбочите в най-популярните стратегии за целта. Ето как да правите успешно спортни залози с правилната стратегия и за какво трябва да внимавате.

Най-добрата стратегия в спортните залагания

Ако решите да залагате професионално, първият въпрос, който възниква, е правилната стратегия, на която да се доверите. На този въпрос обаче няма универсален отговор, защото добрата стратегия за един залагащ може да не подхожда на друг. Едни от играчите предпочитат да играят с бонуси от БИУИН, а други пък играят само със собствени пари.

Преди да започнете да залагате според определена стратегия за залагане, важно е да си наложите много прецизно управление на банковите си сметки и да се придържате към тях последователно. Това е абсолютно най-важният фактор за вземане на решението да залагате последователно, както и за избягване на риска от личен фалит.

Едва когато сте изградили система за управление на парите си, която работи за вас, можете да започнете да тествате множеството находчиви стратегии за залагане. Ето и кои са някои от най-популярните стратегии за залагане.

Системата 1-3-2-6

Системата 1-3-2-6 е подобна на друга система за залагане с положителна прогресия, известна като Пароли. И двете включват увеличени залози след победа и и двата включват цикъл от залози, завършващ във фиксирана точка. Единствената реална разлика е действителната последователност на залагане.

Няма много системи, които са по-лесни за разбиране от 1-3-2-6 и нейната простота е много привлекателна за много играчи. Има и редица други предимства, които допринасят за популярността ѝ.

Подобно на много системи за залагания, 1-3-2-6 е проектирана за залози, които изплащат равна сума, като червено-черните залози в рулетка. Всъщност, тя се използва широко на масата на рулетка и в други казино игри като бакара, игри със зарове и блекджек. По принцип няма значение за какво я използвате, при условие че играете с четни суми.

Стратегията за залагане на Фибоначи

Залагането на последователността на Фибоначи несъмнено е противоречива концепция. Но определено има спортни фенове, които успяха да постигнат големи успехи с него. Тази стратегия крие някои рискове, но с необходимия късмет и правилния подход, можете да постигнете успех, докато използвате тази стратегия.

Основната концепция за залагане според последователността на Фибоначи е проста: залагайте на равенство. Ако загубите, просто заложете на следващото равенство според определен ключ и започнете да увеличавате залога си.

Важно е коефициентът за равенство да е над 2.62 (по-точно: 2.618); за щастие на тези, които искат да използват тази стратегия, има много залози за равенство за този минимален коефициент. Колкото по-висок е процентът, толкова по-добре.

Когато залагате според последователността на Фибоначи, вие разчитате на навременния успех. В противен случай в крайна сметка вече няма да можете да си позволите залозите и ще загубите много пари. Но, както вече казахме, тази стратегия също може да работи много добре. Всичко зависи от вас.

Формулата на Кели

Разбира се, има много идеи, концепции и формули, които могат да ви помогнат да изчислите идеалния залог на залог. Една от тях е формулата на Кели.

Естествено, това не е гаранция, че винаги ще залагате правилно и оценката за това колко вероятен е изходът на дадена игра, все още зависи от вас. Но формулата на Кели може да ви помогне да изберете размера на вашия залог.

Ето как работи формулата на Кели: Вие избирате игра или събитие и оценявате резултата като процент, пример: Австрия побеждава Германия – оценявате този резултат с вероятност от 20%. След това търсите коефициент за това събитие, който ви се струва справедлив. Поставяте вероятността и шансовете във формулата на Кели и получавате стойност от нея.

Имайте предвид, че използването на тази формула също зависи до голяма степен от вашата оценка на вероятността. И ако смятате, че резултатът от играта е много вероятен и по този начин значително увеличите стойността, тогава може да се случи да получите 30% или дори повече от вашите пари като резултат.

Възможно е също така да получите отрицателен резултат при изчисляване на първата стойност. Това се случва, ако заложите твърде ниско с очаквана вероятност да спечелите на събитие с твърде ниски коефициенти. Резултатът е, че вашата стойност е отрицателна, което не означава нищо друго освен: ако не сте сигурни в това, тогава този залог просто не се изплаща.

Каквато и система да изберете, важното е да играете разумно и с мярка, за да можете истински да се насладите на играта.