Поне трима-четирима напускат ЦСКА

снимка: Булфото

ЦСКА ще прекрати дого­ворите на поне трима игра­чи през зимната пауза. Пър­вият сигурен напускащ е ле­вият бек Сендрино Мисиджан, който става свободен агент от 1 януари 2015 г. Преди това обаче той има да получава две заплати - за ноември и декември.

Не е из­ключено Мисиджан да бъде последван от други двама бранители - Крачунов и Супусепа. Вестник "Тема:Спорт" пише, че ще се дискутира и бъдеще­то на немския защитник от украински произход Денис Причиненко.

Ръководство­то на клуба недоволства от големия брой на играчите в отбрана и е препоръчало на Стойчо Младенов да освобо­ди част от тях. Причиненко поднови контракта си с клу­ба до 2017 г., но той може да бъде и прекратен по взаим­но съгласие.

22-годишният бранител е твърда резерва в отбора, като от начало­то на сезона взе участие са­мо в 6 двубоя. Денис бе из­ползван в няколко срещи на дубъла. Така не е изключено да се стигне и до неговото освобождаване през зимата.

Окончателното решение ще бъде взето в края на го­дината или в самото начало на януари преди заминаване­то на отбора за лагера в Турция.