Помощник на Херо: В Разград са недостижими, но има сянка

Наставникът Петър Колев, който бе асистент на Димитър Димитров-Херо в Разград, бе гост в актуално студио "Дерби", с водещ колегата Георги Симеонов. Ето какво заяви помощник треньорът:

"За Лудогорец това беше един от най-успешните сезони. Отборът излезе от много тежка група в Лига Европа. Нямаше гръмки имена, но и трите отбора бяха изключително класни, от много добри шампионати. Беше изключителен успех, че Лудогорец излезе от групата. Задачите ни в Лудогорец бяха изпълнени на 100%. Разделихме се с клуба по най-добрия начин. Това е най-доброто място, на което съм работил. Собствениците се стремят всичко да е на високо ниво. В България Лудогорец е недостижим в това отношение. Някои неща останаха в сянка, не се отговори на някои въпроси", коментира Колев.

През годините в Лудогорец се инвестира изключително много, във всяко едно естество. Собствениците поправят изключително бързо грешките. Като организация и структура, няма кой да ги достигне. Може само да служат за пример. Левски печели като плод на индивидуални качества на някои играчи. Но има някои доста бели петна в селекцията. Има какво да се направи в това отношение. Ще имат сериозни проблеми в борбата за титлата. Левски има нужда от класни попълнения на определени позиции. Бюджетът на клуба не е малък, може да си го позволи. С Красимир Иванов се познаваме от много години, в прекрасни отношения сме, но дотам", добави специалистът.