Покъртителен пост на гаджето на издъхналия в съня си футболист

Красивата приятелка на внезапно починалия футболист и звезда на Розова долина Емил Рачев – Стефани, изживява тежко драмата. Жената пусна покъртителен текст на профила си в социалната мрежа. В него тя говори за силната любов между двамата, но финалът на нейните слова е доста загадъчен. „Доскоро срещане”, пише красивото момиче. Думи, които подсказват, че тя е в огромна депресия и намекват едва ли не за... самоубийство.


„Стефани, дръж се! Тежко е, но ще ти помогнем да се възстановиш”, пишат десетки нейни познати, които обещават, че ще направят всичко възможно, момичето да стъпи на краката си.

Припомняме, че футболистът на Розова долина Емил Рачев почина в съня си в неделя срещу понеделник само на 28 години. Кончината му наподобява много тази на капитана на Фиорентина Давиде Астори, който по-рано през годината също издъхна в съня си преди гостуването на Ла Виола на Удинезе. Погребението на Рачев е днес от 14 часа, но не в Казанлък, а в село Енина.

Целият пост на Стефани:

"Любов голяма, любов незаменима, любов, която няма да свърши и днес! Дойде в живота ми, за да ми дадеш най-голямото щастие! На всеки пожелавам нашата любов! Остави ме сама, за да живея по принуда, защо не хвана и този път ръката ми, за да тръгнем заедно? Не знам сега къде си, но знай, че пак ще сме заедно! Завинаги и само твоя! Думите „обичам те” и „обожавам” те винаги са били малко в нашата връзка. Тази връзка беше и си остава незаменима. Твоята любов, твоето Бебо, твоята жена. Доскоро срещане...".