Победи за България и Италия на старта на квалификациите

Гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова даде своите прогнози за двубоите на националните ни отбори по футбол и волейбол. България се изправя днес срещу Азербайджан в първия си двубой от квалификациите за Евро 2016. В сряда пък волейболистите ни излизат срещу Бразилия на Световното първенство в Полша.

Теодора Стефанова сподели специално за Sporta.bg, че очаква победи от българските национали. Ясновидката също така предвижда и успех за Италия срещу Норвегия в двубоя от нашата група H на евроквалификациите.

- България започва своя поход срещу Азербайджан в квалификациите за Евро 2016. Ще стартираме ли с така желаната победа в групата?

- Българите ще излязат много мотивирани. Ще дадат всичко от себе си и ще търсят облика на България в този мач. Виждам едно много равностойно първо полувреме, но въпреки това момчетата на Любо Пенев ще поглеждат към атаката по-често. Българите ще бъдат по-агресивни и ще имат възможности за гол. Една от тях ще бъде много дискутирана. Ще има принудителна смяна през първото полувреме. Виждам две големи възможности за България през първото полувреме и една за Азербайджан. Българите ще владеят повече топката, докато домакините ще имат проблеми в защита.

Второто полувреме домакините ще имат едно положение с протести, но първите минути може да стигнем до гол. Любо Пенев ще направи смени, които много ще раздвижат играта. Мачът ще бъде тежък, но България ще стигне до победата с добра игра през втората част. Ще стане много интересно защото защитник ще реши мача. Добра игра трябва да очакваме от Бодуров, Манолев и Гаджев. Дискусионните положения няма да липсват в мача и ще има протести за дузпи и от двете страни.

- Какво да очакваме от срещата в нашата група между отборите на Италия и Норвегия?

- Италия ще води топката и играта в този мач. „Адзурите“ ще имат три силни положения първото полувреме, които може да отворят мача и да отбележат гол. След това Норвегия ще тръгне да се връща в мача с всякакви средства. Новата Италия на Конте ще има труден мач, но в последните минути на мача ще се събуди отново. Конте ще иска да види нови неща и ще заложи на много интересна формация. Виждам Кандрева, Де Роси и Имобиле, които могат да се превърнат в герои за италианците.

- Ще успее ли България да надскочи себе си и да победи Бразилия на Световното по волейбол?

- Волейболистите ще трябва да надскочат себе си и ще го направят в течение на мача. Липсата на Виктор Йосифов ще трябва да бъде запълнена с много желание. Пламен Константинов ще заложи на някои по-млади волейболисти. България ще спечели първия гейм , но ще изостава в точките. Бразилия ще вземе инициативата, но българите няма да се предават и ще преследват своя съперник точка за точка. Константинов ще направи промени и смените му ще се окажат много успешни за крайния изход на мача.