По български: Бой за място на Националния стадион втрещи всички

Целият свят се удиви и ахна от играта на Лудогорец, който се държа мъжки, показа класа и падна злощастно от гранда Арсенал с 2:3. Не всичко около двубоя обаче бе мед и масло, видя репортер на Sporta.bg.

Всъщност се случи нещо, което бе комбинация от лоша организация от страна на Лудогорец и бг простотия. Биещите се в гърдите колко са велики ръководители на разградчани сътвориха нещо нечувано. Малко птреди мача се оказа, че са дали две еднакви места на журналисти. Дублирането на банката можеше да се размине с човешки приказки и малко суетня, но не би.

Двама журналисти от незнайни медии се сбиха заради мястото, което "орлите" им бяха дали. Не беше ясно дали Лудогорец смята, че колегите могат да стоят един в друг или просто потредната им небрежност е налице.

Факт е обаче, че се стигна до физическа разправа пред очите на гостуващата агитка, стюарди, полицаи и фенове. Грозна картинка, която не подобава на мач с ранг Шампионска лига. 

Дано за мача с Базел от Лудогорец си вземат поука и не допускат подобни гафове, които по нашите географски ширини водят то тежки последици.