Плейбоите Ники Михайлов и Наско Курдов вършеят мацки из нощните клубове

снимка: Булфото

Николай Михайлов явно никак не се притеснява от факта, че вече повече от шест месеца няма отбор. Вместо да преговаря с някой клуб, той се е отдал на лов на мацки. Компания в приятното занимание му прави дългогодишният му авер Атанас Курдов, който също не се е появявал на терена от повече от половин година.

Двамата плейбои вършеят заедно из заведенията в търсене на поредната бройка. Ники е като развързан след окончателната си раздяла с Алисия, а Курдов май е скъсал и с последната си приятелка. Наскоро двамата безработни футболисти бяха забелязани в столичен мол. Те бяха поседнали в едно от кафетата и оглеждаха преминаващите жени. Някои от мадамите заслужиха тяхното одобрение, изразено в куп закачки между тях.

Няколко дни по-късно двамата заедно с още няколко техни авери купонясваха в известен чалга клуб. Около масата им постоянно прелитаха различни момичета с надеждата да бъдат забелязани от Ники и Наско. Някои от тях успяха и да се позадържат.

Близки до плейбоите споделиха пред "България Днес", че те вече стягат багажа за морето. Явно се притесняват, че оборотните мадами скоро ще напуснат столицата и ще се отправят към курортите, и вече са готови за атака.

Михайлов и Курдов са дружки още от школата на "Левски". Двамата са набори и дълги години тренираха заедно при юношите, като дори се изживяваха като тартори. В момента те са в едно и също положение - без отбори. Вратарят цяла пролет тренира самостоятелно в София. Той така и не си намери тим, след като разтрогна с турския втородивизионен "Мерсин" около Нова година. Появиха се информации, че е желан от родния му "Левски". Михайлов побърза да обяви, че иска в чужбина.

Аверът му Курдов също не е ритал от няколко месеца. През ноември той се раздели с "Левски" след серия скандали, в които се забърка. Върхът беше, когато обяви на треньора Стойчо Стоев, че ако не е титуляр, не желае да е в групата за мача с "Локомотив" (Пд). Това преля чашата на търпението на "сините" и те набързо го натириха.