Племенницата на страховития Георги Илиев уважи "черно-бялата" Коледа

Дъщерята на страховития силов бос от 90-те Васил Илиев и племенница на още по-легендарния в ундърграунда Георги Илиев(който бе собственик на пловдивски клуб, когато бе убит) се появи на "черно-бялата" Коледа. Тържеството на фенове, играчи и шефове на Локо (Пд) се състоя вчера. Ивон бе гледана със страхопочитание от всички и никой не смееше да я заговори по-дълго. Наследницата на братя Илиеви бе решена в стилна рокля.

На събитието отсъстваше избрания за футболист номер 1 на "смърфовете" - Мартин Камбуров. Свиленградчанинът предпочете да разпуска в чужбина. Вместо него наградата на сцената излезе да получи треньорът на отбора Христо Колев. Бащата тегли кратка, но вълнуваща реч и взриви пълната зала.

Коледата се оказа по-специална за една от легендите на Локо - Аян Садъков, който страда от болест на костите, известна като ЛАС. Бе прожектиран 15-минутен филм, в който се разказваше за кариерата на Садъков, и за всичките му успехи като футболист. Още в началото на видеото легендата на Локо трудно сдържаше сълзите си, като самия той не знаеше за това преди началото на събитието. После му бе връчена картина, дело на Димитър Петров. Последваха специални включвания по телефона от Стойчо Младенов и Пламен Гетов, които пожелаха на Садъков най-вече здраве. Накрая всички в залата станаха на крака да го аплодират, а Аян Садъков не се сдържа, и се разплака, а после благодари на всички за проявеното уважение.