Пияната легенда Пол Гаскойн е с пукнат череп и 11 шева

галерия:

Живата легенда, но и див скандалджия и алхохолик, Пол Гаскойн е получил травма на черепа след нападението в лондонски хотел в края на декември. Според полицията в английската столица, 49-годишният Газа е бил къркан със солидно количество концентрат в момента на атаката, но с нищо не е провокирал нападателя, който в момента е издирван от властите.

При нападението Гаскойн е бил бутнат по стълбите. В болницата, където е постъпил, са установили увреждане на черепа на бившия футболист и са му направили 11 шева, съобщава "The Mirror".

Откакто спря с футбола Гаскойн постоянно намира място в жълтите вестници с изцепки. През октомври 2015 година съдът забрани на бившия национал на Англия да общува с бившата си приятелка Аманда Томас или да публикува съобщения за нея в социалните мрежи за 2 години, а също така го глоби.

През 2013 г. англичанинът премина курс на лечение от алокохолизъм в една американска клиника. Миналата година пък Газа се появи с чисто гол по улиците и предизвика вълна от подигравки. Той перменентно е щракан от папараци в нетрезво състояние, което обаче изобщо не го интересува и той не спира с издънките.

4162859