Пирин с официална позиция за пребития служител

снимка: pirinfc.com

Ръководството на Пирин (Благоевград) застана напълно зад своя служител Велислав Елезов. Пресаташето на "орлетата" осъди кмета на Симитли Апостол Апостолов след огромен скандал. Елезов твърди, че Поли му е нанесъл побой на мач в село Крупник. 

"Орлетата" разпространиха декларация на сайта си, в която призовават компетентните институции да стигнат до пълната истина и да я представят на обществеността. 

"Във връзка с медийните публикации след 31 януари, свързани с нашия администратор Велислав Елезов, сме длъжни да изразим официалната позиция на ОФК Пирин, като заявяваме, че Велислав Елезов е не само един от най- важните хора в нашия екип, той е човек който дава сърце и душа за клуба.

"Всички сме съпричастни и го подкрепяме безрезервно в битката му за право и справедливост. Смятаме, че Република България е демократична и правова държава, в която споровете следва да бъдат решавани пред компетентните власти.

Разчитаме на правоохранителните органи и съдебната власт да достигнат до обективната истина и тя да стане обществено достояние", написаха от Пирин на официалния си сайт.