Пилотът Илия Царски обясни за фотосите със сексбомбата Дебора (СНИМКИ)

галерия:

Автомобилният ас и многократен шампион на България Илия Царски обясни, че няма връзка с певицата Дебора.

"Познаваме се, но нищо повече. Не отричам, че сме се виждали, ходили сме по кафенета заедно. Идвала е по състезания, но няма нищо между нас", категоричен е Царски пред Блиц Спорт.

4153262

"Не знам откъде идват тези писания. Пиар ли си прави!? Но е странно, че идват точно преди старта на сезона. Нищо чудно да е атака на конкуренцията. Аз се занимавам със сериозни неща, с екипа ми се подготвяме за старта на новия сезон. Не искам името ми да фигурира в жълти издания и да ме спрягат с една или друга. Да, наистина имаме общи снимки, но какво от това... просто сме приятели", коментира автомобилният състезател.

4153263

"Да, имам жена до себе си, но не е Дебора", обяви Илия Царски, който говори повече и за предстоящото този сезон в родния автомобилизъм.

4153264

"С Еко България проведохме зимен тест драйвинг на Боровец, тяхно лице съм. Подготвяме новия автомобил - Мицубиши от кралския клас Е Макс. Постоянно тестваме, работим... Конкуренцията е на ниво. Родният пистов шампионат е с европейски вид, ще бъде много интересно. Пистовите състезания са много атрактивни", добави пилотът на "Автоцар".

4153265