Петричев: Няма как Домусчиев да е доволен от тази продукция

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев обясни, че Кирил Домусчиев не е доволен от продукцията на тима, но не си е тръгнал по-рано от мача заради това.

Днес босът на Лудогорец дойде на стадиона в квартал "Надежда", но не догледа срещата между неговия тим и Локомотив (София), която завърши при равенство 2:2.

Според Домусичев шампионите са играли с мисъл за мача със Стяуа и това им е повлияло.

"Господин Домусчиев не си тръгна заради резултата. Той нямаше намерение да дойде, появи се в последния момент даже вече като бе започнала срещата.

Използва една пролука в програмата си, за да гледа малко от двубоя. Той не е от хората, които си тръгва, когато играта е лоша. Няма как да е доволен при тази продукция. Предполагам, че ще каже каквото има", обясни Петричев за напускането на Домусчиев, който не догледа срещата и си тръгна още при 2:1 в полза на Локомотив (София).

"Ние днес играхме с Локо София, но мислехме за Стяуа. Поставените цели са да играем еднакво силно на всички фронтове. Аз никога не съм съгласен с това твърдение - резервите. Няма резерви, всички са на достатъчно високо ниво.

Днес не играха, може би и подцениха мача. Ще разговарям с треньора да видим какво ще каже, но аз лично се изнервих. Имаме доста точки във вътрешния правилник не само при слаба игра. Нека не се поддаваме на емоцията, първо да си поприказваме", каза Петричев.

"Не мисля, че ще налагаме някакви санкции. Трябва ясно да им се обясни на момчетата - вярно голямата цел е в сряда, но в първенството не може да си позволяваме с лека ръка да губим точки. Виждате, че като вдигнем оборотите разликата в класите е ясна, но днес може би момчетата играха с мисъл за сряда", допълни още изпълнителният директор на разградчани.

"Радвам се, че върви добре продажбата на билетите. Надявам се да има едно 25 хиляди зцрители на националния стадион, ако не и повече. Дано получим необходимата подкрепа, тъй като всички искаме български отбор да бъде на такъв висок форум", завърши Петричев.