Петричев брани Лудогорец със суха статистика и опорки

Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев винаги е изпъквал с умело ползване на изразните средства. Тази си дарба, известният и като Петриньо шеф в Разград, разгърна на стената си във Фейса. В написамото той защити "орлите" от нападките в последно време и изкара суха статистика. 

ЕТО КАКВО ПОСТНА ПЕТРИЧЕВ:

"Чета коментари за посещаемостта ни на мача с ФК Цюрих и генералните изводи, които се правят. Не им обръщам внимание, защото анализаторите забравят, че на този стадион тази година се изиграха 9 евромача, от които "Лудогорец Арена" беше пълен на 100% в няколко от тях.

Да не забравяме и няколко мача с основните конкуренти Левски и ЦСКА-София.

Като си преживял всички емоции през годината ти е простено да пропуснеш мач в четвъртък, от 22 ч. и при минусови температури. Но това за пропагандата няма значение. Тя си работи с пълна пара. Само че ние май сме костелив орех.

Оказа се, че работим добре и в условията на силен шум. Ще използвам футболното клише: "запазваме концентрация". Казано по-просто: Когато забравят темата със съдиите и празните седалки, значи Лудогорец яко е заскърцал. В момента точките са рекордни за полусезона. Малко почивка и през януари с нови сили".