Петър Манджуков отрече за напрежение в ЦСКА

снимка: Булфото

Заместник председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Петър Манджуков опроверга информациите за противоречия между акционерите в клуба.

Манджуков излезе с декларация на официалния сайт на "червените", в която определи съобщенията за проблеми като "интриги, нямащи нищо общо с действителността".

"През последните дни в някои вестници се появиха съобщения за противоречия между акционерите в ПФК ЦСКА. Оценявам тези съобщения като интриги, нямащи нищо общо с действителността. И главният акционер г-н Александър Томов, и ние - миноритарните акционери, работим в единство с цел превръщането на ПФК ЦСКА в силен и авторитетен европейски клуб".

"Всички ние полагаме постоянни усилия за приобщаването на нови спонсори с цел просперитета на армейския клуб. Това, разбира се, не означава, че са правени каквито и да е постъпки за промяна в управлението и контрола на клуба. Като заместник-председател на Надзорния съвет на ПФК ЦСКА и аз отдавам в рамките на възможностите си средства и усилия за постигане на общите цели. Правя това с ясното убеждение, че успехите на ЦСКА са и успехи на целия български спорт", се казва в декларацията на Петър Манджуков.