Петър Хубчев фаворит за посрамения пост "национален селекционер"

снимка: beroe.bg
Петър Хубчев е фаворит за нов селекционер на България. Столът на настоящия треньор на "трикольорите" Ивайло Петев се разклати сериозно след звучната издънка на турнира "Кирин Къп".
 
В Япония "лъвовете" бяха укротени и приспани след 2:7 от домакините и 0:4 от Дания в мача за трето място. Слабите резултати, скандали в лагера и най-вече незадоволителната игра са принудили шефовете в БФС да търсят заместник на бившият треньор на Лудогорец и АЕЛ преди старта на световните квалификации през септември.
 
Президентът на футболния съюз Борислав Михайлов сериозно обмисля възможността именно Хубчев да поеме тима. Доскорошният треньор на Берое се слави като човек, който държи на дисциплината, каквато в момента явно липсва в представителния тим. Във футболната централа са наясно с конфликта на Петев с националите Георги Миланов и Венцислав Христов, за който се твърди, че е влязъл в "черния списък" на селекционера.
 
И подобно на Андрей Гълъбинов също няма да бъде викан в бъдеще, ако въпреки гафовете Петев успее да запази поста си, пише "Труд".