Петкович ще раздава автографи в софийски мол

снимка: sofia-tennis.bg

Германската тенисистка Андреа Петкович ще раздава автографи за феновете си в понеделник, 27 октомври, от 18.00 часа на партерния етаж на столичния The Mall.

Петкович е в София за тазгодишното издание на Турнира на шампионките на WТА, който започва във вторник, 28 октомври, в "Арена Армеец София". Oсвен да се срещнат и снимат с Петкович, феновете на тениса ще имат шанс да спечелят и билети за надпреварата, както и специална награда от един спонсорите на турнира Huawei.

За целта те трябва да следят facebook-страницата на The Mall за специално послание от тенисистката. В социалната мрежа е създадено и специално събитие за сесията за автографи на Андреа Петкович.

Петкович е само една от звездите в започващия утре Garanti Koza WTA Турнир на шампионките. Състезанието се открива в 18.00 часа с мач между Цветана Пиронкова и Доминика Цибулкова.

Петкович ще играе във втория мач за деня срещу испанката Карла Суарес Наваро. Билетите за събитието се продават в мрежата на Eventim и на касите на "Арена Армеец София".