Перес скастри Роналдо

снимка: БТА/AP

Президентът на европейския клубен шампион по футбол Реал Мадрид Флорентино Перес изказа своето недоволство от изказванията на португалския нападател Кристиано Роналдо. Преди време португалската звезда на мадридчани Кристиано Роналдо заяви, че "е недоволен от трансферната политика на Реал".

Кристиано Роналдо каза, че ръководителите на Реал /Мадрид/ не е трябвало да продават Анхел ди Мария и Чаби Алонсо. "Не искам да предизвиквам проблеми, но аз бих направил други ходове, каза Кристиано Роналдо. Де Мария и Алонсо бяха важни играчи от този отбор, но сега трябва да гледаме в бъдещето без тях".

Президентът Флорентино Перес каза: "Всички може да имаме свое мнение и това е нормално. Не искам да осъждам Роналдо и неговите думи, както думите на който и да е било друг играч. Но ние всички принадлежим на клуба и трябва да се придържаме към неговите правила. Своето мнение ще запазя за себе си, сега не е време да правя заключения".

Чаби Алонсо премина в Байерн /Мюнхен/, а аржентинецът Анхел ди Мария за 75 милиона евро премина в Манчестър юнайтед. През летния трансферен период Реал /Мадрид/ подписа договори с полузащитника на Байерн /Мюнхен/ Тони Крос, нападателя на Монако /Франция/ Хамес Родригес, нападателя на Манчестър юнайтед /Англия/ Чичарито и вратаря на Леванте /Испания/ Кейлор Навас, посочва БТА.