Павел Колев стана от фотьойла в БФС и се сети, че Моци е простак

Синият месия Павел Колев се възмути сериозно вчера от поведението на изпечения румънски гамен Козмин Моци. Гурбетчията за пореден път доказа, че е завършен простак. Вкара гол от дузпа за Лудогорец срещу Левски и разпери победоносно ръце пред Сектор Б.

За да сме честни – доста далеч от сектора. Дори абсолютно в рамките на правилата – Моци даже не напусна очертанието на терена. Но постъпката му даде начало на истинска лумпениада по трибуните.

А шишкавия гамен сме го виждали да прави доста по-грозни неща. То не бяха задни части, то не бяха средни пръсти. Да не говорим за играта му, която откровено цели да осакати съперник.

Но Павел Колев чак вчера успя да види истинското лице на Моци. И поиска поне пет мача наказание. Така било в нормалните държави. Павеле, ама ти сериозно ли? Сега ли разбра какъв е Моци? Какви са и останалите гамени от отбора на наложения от държавата и БФС в българския футбол хегемон. Които неслучайно се чувстват абсолютно безнаказани.

Пет мача… Ако го бяхте наказали още едно време Моци, по времето докато ти топлеше фотьойлите в БФС, вчера можеше и да не гледаме гнусотии на Националния стадион. Но тогава Моци геройстваше срещу ЦСКА, а на теб и на футболната централа това ви изнасяше. И сега изведнъж – пет мача минимум.

И като раздава толкова лесно наказания нека бившият функционер и сегашен месия Колев да каже какво наказание трябва да отнесе Левски за лумпениадата. Ама не по наредбата на Юрий Кучев – а да каже как би било в една нормална държава.

Борислав Хаджиев