Паро: Трябва промяна, ЦСКА не играе шампионски

Легендата на ЦСКА - Паро Никодимов, в типичен стил се изказа доста критично към отбора след равенството с Черно море 0:0 на "Българска армия" преди дни.

"Твърде много станаха домакинските мачове на ЦСКА, в които отборът не показва шампионска игра. Всеки път се говори едно и също и почти винаги гледаме едно и също. Очевидно срещу по-затворените отбори на ЦСКА му е много трудно да намира противодействие. И това се повтаря редица пъти този сезон, което означава, че е време да се предприеме някаква промяна в подхода към тези срещи. ЦСКА загуби прекалено много точки в домакинствата си. Ако не бяха тези издънки, сега отборът щеше да е с комфортен аванс на върха", коментира Никодимов за "Тема Спорт".

"Отборът е твърде стереотипен на "Армията". Не е приемливо да имаш едва две,три чисти голови положения в домакински двубой, при положение че си с претенциите да станеш шампион. Футболистите на ЦСКА трябва да играят и да мислят по-бързо. ЦСКА действаше бавно и лошото е, че не успя да промени нищо в хода на двубоя. Лошото е, че на "Армията" вече стана традиция ЦСКА да играе тежко. Съперниците се научиха - малко да се затворят, да прихванат Каранга и така разчитат да издрапат до равенство. Правилно се отчете, че част от футболистите бяха лежерни срещу Черно море. Но това го видяхме и в други мачове в София - със Септември, Славия, Ботев, Пирин...", добави още Паро.