Палава туркиня взриви мощен сексскандал в Ювентус (СНИМКИ)

галерия:

Любовни драми, достойни за сценарий в Боливуд, тресат Ювентус. Президентът на "Старата госпожа" Андреа Аниели ненадейно се озова без жена до себе си.

Турският модел Дениз Акалън го изостави след бурна връзка, която доведе до развода на Аниели със съпругата му Емма Уинтър. Това струва на босът на "черно-белите" по 2 млн. евро на година плюс фамилното имение в Лондон, пише gol.bg.

4152990

Освен това любовта му с Дениз остави Ювентус без маркетинг директор. Франческо Калво, който бе на този пост, напусна именно заради Дениз, от която има дете. Той хванал, че тя му изневерява с шефа и се премести в Барселона.

За капак Калво минаваше за един от най-близките приятели на Андреа Аниели. Последният дори се похвали със снимка с туркинята веднага, след като се разведе. Двамата разкриха официално връзката си от Ню Йорк.

 

4152991Сега обаче е настъпил нов обрат. Дениз си е събрала багажа и се е върнала при Калво. Двамата са си простили и са се врекли отново в любов по време на посещение на комшийката в каталунската столица, за да види детето си.

Калво може и да няма богатството на наследника на една от най-големите фамилии в Италия Аниели, но не е за жалене. Той гушна 2 млн. евро неустойка при раздялата си с Ювентус.