Пак скандали около Ники Михайлов: Напуска Турция заради пари

Националният вратар Николай Михайлов отново остава без отбор. 28-годишният страж напуска Мерсин, след като шефовете на клуба не получиха право да привличат нови играчи. Причината за това е, че не изплатиха дължимите си суми към бивши играчи. Така треньорът на тима Юсуф Шимшек подаде оставка след едва девет срещи начело на отбора. Той е разочарован от отношението на ръководните фактори, като с него си тръгнаха и шестимата класни играчи, които проведоха подготовка с Мерсин и трябваше да бъдат привлечени след отварянето на трансферния прозорец, за да помогнат на тима да се спаси без проблем.

Специалистът е недоволен, също така и от това, че Михайлов и компания не са получавали заплати вече над три месеца. Именно поради това бившият играч на Левски, Ливърпул, Твенте и Верона, ако не получи поне една заплата до края на седмицата, напуска Мерсин по вина на клуба. Освен него това се очаква да направят останалите чужденци в състава, както и водещите турски футболисти.

Мерсин в момента е на последното 18-о място в Лига 1 в Турция с едва 10 точки, след като бяха отнети три точки на тима. Въпреки това отборът е само на три точки от зоната на спасение, а последните два мача взе четири точки и не допусна гол

Михайлов игра във всичките 17 мача на тима през този сезон, след като преди това бе без отбор 7-8 месеца.