Пак го направи! Боби Михайлов отново показа танцувалните си умения, този път на здрав купон край морето (ВИДЕО+СНИМКИ)

галерия:

снимка: Facebook

Президентът на БФС Борислав Михайлов явно е забравил болките в корема и се отдаде на здрав купон край морето, видя репортер на вестник "България Днес".

За здравословното състояние на шефа на родния футбол пръв "алармира" благодетелят на ЦСКА-София Гриша Ганчев, който месеци наред обясняваше, че Боби не си вдига телефона, защото го боли коремът. Боби пропусна и почти всички мачове на националния отбор точно по тази причина.

Болките в корема очевидно са минали и шефът на БФС се появи усмихнат и в настроение на морето. Той там се отдаде на луд купон, пийна си, послуша кръшна музика и запали от любимите си пури. Бившият номер 1 на вратарския пост беше засечен в култово заведение в курорта Лозенец заедно със съпругата си Мария Петрова. Забравил проблемите на родния футбол, Боби кършеше снага в ритъма на испанската музика, изпълнена от хитовата Вера Русо. Любителско клипче как Михайлов танцува под звуците на песента "До синьо ме целувай" в изпълнение на Преслава все още е хит в мрежата. На купона бе и вицето на БФС Атанас Фурнаджиев.

4159196

Преди танците компанията имаше и културна програма в Царево, където беше даден стартът на театрален маратон. Всички присъстваха на четенията на режисьора и драматург Елин Рахнев, който е много запален привърженик на ЦСКА. Авторът на "Фенове" не се включи в танците с Боби, защото не танцува, но пък не пропуска мач на "червените". В Царево компанията на шефа на БФС стана свидетел на първата постановка "Свалячи" от Елин Рахнев, в която участват Малин Кръстев и Герасим Георгиев-Геро. 

4159195

4159195