Отзиви след ЦСКА - Струмска слава (ВИДЕО)

снимка: bTV

Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев коментира дебютния мач на тима в Югозападната "В" група срещу Струмска слава, спечелен от "армейците" с 3:0. На пресконференцията, осве наставника, присъстваха Александър Бранеков и Йордан Йорданов, които отбелязаха гол във вратата на радомирския тим.

“Мачът протече напълно според нашите очаквания. Нищо от това, което си говорихме през седмицата, не ни изненада. Видяхме отбор, добре прегрупитран във фаза защита, който не излиза от собствената си половина и прави всичко възможно да руши нашата игра, и да не ни дава възможност да стигаме до голови положения. Поздравявам Струмска слава за добрата игра и се надявам да не създаваме проблеми за гостуващите отбори и на тези срещу, които ще играем мачове", коментира Янев, цитиран от Канал 3.

"Аз помня много повече публика на стадиона. Феновете, които са ни подкрепяли по същия начин. Аз ми благодаря, днес бяха невероятни. Това за нас е един допълнителен стимул, има за кого да играем и за кого да се борим, има на кого да показваме и доказваме всичко, което правим, като работа и труд. Моля ги да бъдат толерантни, като днес и да бъдат винаги зад нас в този тежък момент, да подкрепят тези млади момчета. Те имат нужда от това", добави наставникът на "червените".

Александър Бранеков:

"Винаги съм казвал, че  мечтата ми е да играя в ЦСКА, тук да си изкарам кариерата и да я завърша в клуба. Това наистина беше моята мечта. Радвам се, че успяхме да победим в първия официален мач по категоричен начин. Мисля, че даже вкарахме малко голове. Преди мача тайно се надявахда вкарам гол. Радвам се, че се получи".

Йордан Йорданов:

"Нямам притеснения. Чувството е невероятно да играеш за този велик отбор. Радвам се, че отбелязах гол още в първия си официален мач. Искам да поздравя публиката. Тя е номер едно и искам да ни покрепя във всеки мач".

Видео: Канал 3