Отново бунт за пари в Локо (Сф)

снимка: Булфото

Футболистите на Локомотив (Сф) вдигнаха бунт в навечерието на гостуването на Черно море във Варна. Играчите скочиха на шефовете за пари, съобщава "Меридиан Мач".

Те за последно са получили заплатите си за месец май, което не кореспондира със силните изяви на отбора от началото на сезона. Търпението на столичните „железничари" се изчерпа в петък, когато играчите са обявили, че няма да тренират, докато не получат яснота, кога ще си вземат парите.

В крайна сметка след дълго увещаване и най-вече обещанието, че скоро ще вземат поне една заплата, те са се съгласили да излязат на терена. Очаква се още в началото на следващата седмица, че футболистите отново ще предприемат решителни действия, ако заплатите продължат да се бавят.

Иначе старши треньорът на Локомотив (Сф) Димитър Васев няма да прави големи рокади в състава си за гостуването на „Тича".

Той продължава да търси нов централен нападател и в негово отсъствие атаката на „червено-черните" ще се води от Ламжед Шехуди, който принципно играе като крило. Той ще бъде подпомаган по фланговете от Романов и Генов.