От шишкото Божинов няма и помен - стопи се до 75 кг (СНИМКА)

галерия:

снимка: Instagram

Валери Божинов направо се е стопил. Той е свалил поне 10 кила, при това скоропостижно. Нападателят, който тежеше към 85 кила, в момента е едва 75.

Тези дни Божинов качи снимка, на която е на басейн, и шашна фенките си с вталения си външен вид, съобщава „Всеки ден". Божинов никога не е бил слаб, даже преди време го подиграваха, че е прекалено пухкав за футболист. Докато риташе в италианския тим Фиорентина, бившият на фолк дивата Алисия беше сложен на принудителна диета, защото се беше ошишкал.

4152180

„Сега се опитвам да намаля теглото си, за да си върна оптималната форма. В предишния ми отбор Лече работихме по различен начин. Там тренирахме повече и изразходвах повече енергия", призна преди години Божинов и използва това оправдание за покачването на килограмите си.

Все пак той успя да свали излишните мазнини, но не беше толкова слаб колкото сега. Според съотборниците му от Партизан Валери не се е подложил на диета, но просто е започнал да се храни по-здравословно и да спортува повече. За сваляне на част от килограмите заслуга има все още официалната му жена Николета Лозанова. След раздялата си с нея точно преди година той драстично залиня.

„Тази Николета му изпи силите. За малко да провали и кариерата му на футболист. Откакто се разделиха, професионално Божинката тръгна нагоре", коментираха футболни запалянковци.

В момента освен на кариерата си Валери се е отдал и на двете си деца - Валери-младши и Никол. Преди Нова година бившият на Николета Лозанова публикува в интернет снимки с двете си деца. На фотосите футболистът е гушнал Валерко и Никол, които много обича. Припомняме, че Валери изкарва зимната си ваканция в София, след като направи успешен есенен сезон в сръбския футболен гранд „Партизан". Повечето дни Божинов е посветил на наследниците си, които е водил на кино, детски центрове и на разходки по моловете.